Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Visa en karta

Anslut ert företag


Vi har många kunder som behöver duktiga hantverkare

Ring oss på 0722 802 802 om ni vill ansluta ert företag till proffsofferter.se. Det kostar endast 1995:- ex. moms/månad för att ert företag ska vara listad på Proffsofferter.se.

För det så får varje godkänd företag ett geografiskt område som de kommer att sköta gällande deras tjänster. Ni får ringa till oss för mer information.

Hantverkaren får 100% betalt.

Vi har inga dyra mellanhandskostnader som tillför extra kostnader för kunden. Endast påbörjade timmar får faktureras. Minimidebiteringen får vara max 2 timmar. Om hantverkaren inte har de verktyg, utrustning eller delar som behövs för att utföra jobbet ska kunden inte faktureras för den tid det tar att hämta de.
Hantverkaren betalar endast 1995:- ex. moms/månad för att vara listad på proffsofferter.se. Vi tar inga extra procent eller avgifter på uppdrag ni får via Proffsofferter.se. På det sättet minskar vi de dyra kostnaderna som annars förs över till slutkunderna.

Leveransen

Leveransen påbörjas inte förrän ett påskrivet avtal finns. Hantverkaren ska använda Hantverkarformuläret framtaget av Konsumentverket, Villaägarnas Riksförbund och Sveriges Byggindustrier.

Trygghet

När arbetet börjar ska hantverkaren ha med sig samtliga delar och verktyg som behövs för att utföra arbetet. Hantverkaren ska även ha företagets arbetskläder samt ID06 identifiering med sig.

Kvalité

Samtliga hantverkare ska följa konsumentverkets vägledning för hantverkartjänster. Företag och hantverkare ska följa konsumentverkets regler gällande prissättning. Vår egen prissättningsmodell ger utrymme för en mycket bra och rättvis ersättning till hantverkaren och även bra slutpris till slutkunden.

Proffsofferter.se driver 450+ Facebook grupper och har redan en kundbas på över 750.000 personer och företag i våra grupper där vi även kommer att annonsera driften.nu.. Våra kunder är primärt privatpersoner, restauranger samt fastighetsägare.

Ring 0722 802 802 om ni vill ha mer information.

Vi letar just nu efter flera företag och affärspartners till olika geografiska regioner. Läs mer...Nytt 


Cleaners.se

Snart lanseras Cleaners.se. Vi har fulländat våra rengöringstekniker och garanterar resultatet. Vi är specialiserade på städning av kontor samt andra lokaler såsom hus- och lägenhetsstädning, restauranger, dagis, kliniker, flyttstädning, och utflyttningsstädning.Läs mer på cleaners.se

Vi söker företag till flera områden

Vi söker företag som levererar högkvalitativa tjänster, och som kan ta sig an uppdrag inom specifika geografiska områden. Platserna är begränsade. Det är ett plus om ni svarar i telefonen dygnet runt men inget krav. De företag som har jourtjänsterna kommer att marknadsföras lite ...
Utvalda företag


Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult säljer och monterar nya fönster med bästa tänkbara kvalité.Vi har lång ...
Svenska Trähus AB

Svenska Trähus AB

Vi bygger din ekologiska husstomme.Svenska Trähus har husstommar i många storlekar och former. ...
AJ Express-Service AB

AJ Express-Service AB

Vi är en väletablerad flyttfirma i Stockholm, Uppsala och Norrtälje som utför flyttuppdrag ...
Hofmans Bygg & Måleri

Hofmans Bygg & Måleri

Efter många år inom måleribranschen och ett antal totalrenoveringar av hus bildades Hofmans ...
Freddies Glas AB

Freddies Glas AB

Den 20 december 1974 startade Freddie och Sonja företaget Freddies Glas, som då ...

Logga in


Användarnamn:
Lösenord:

Glömt lösenord?