Visa en karta

Anslut ert företag


Vi har många kunder som behöver duktiga hantverkare

Ring oss på 0722 802 802 om ni vill ansluta ert företag till driften.nu. Det kostar endast 1995:- ex. moms/månad för att ert företag ska vara listad på Driften.nu.

Hantverkaren får 100% betalt.

Vi har inga dyra mellanhandskostnader som tillför extra kostnader för kunden. Endast påbörjade timmar får faktureras. Minimidebiteringen får vara max 2 timmar. Om hantverkaren inte har de verktyg, utrustning eller delar som behövs för att utföra jobbet ska kunden inte faktureras för den tid det tar att hämta de.

Hantverkaren betalar endast 1995:- ex. moms/månad för att vara listad på driften.nu. Vi tar inga extra procent eller avgifter på uppdrag ni får via Driften.nu. På det sättet minskar vi de dyra kostnaderna som annars förs över till slutkunderna. 

Leveransen

Leveransen påbörjas inte förrän ett påskrivet avtal finns. Hantverkaren ska använda Hantverkarformuläret framtaget av Konsumentverket, Villaägarnas Riksförbund och Sveriges Byggindustrier.

Trygghet

När arbetet börjar ska hantverkaren ha med sig samtliga delar och verktyg som behövs för att utföra arbetet. Hantverkaren ska även ha företagets arbetskläder samt ID06 identifiering med sig.

Kvalité

Samtliga hantverkare ska följa konsumentverkets vägledning för hanterkartjänster. Företag och hantverkare ska följa konsumentverkets regler gällande prissättning. Vår egen prissättningsmodell ger utrymme för en mycket bra och rättvis ersättning till hantverkaren och även bra slutpris till slutkunden.

Driften.nu driver 450+ facebookgrupper och har redan en kundbas på över 750.000 personer och företag i våra grupper där vi även kommer att annonsera driften.nu.. Våra kunder är primärt privatpersoner, restauranger samt fastighetsägare. 

Ring 0722 802 802 om ni vill ha mer information.

Vi letar just nu efter flera företag och affärspartners till olika geografiska regioner. Läs mer...

Kvalité & trygghet

2022-05-20


Cleaners.se

SvenskaTrähus AB har lanserat Cleaners.seVi har fulländat våra rengöringstekniker och garanterar resultatet. Vi är specialiserade på städning av kontor samt andra lokaler såsom hus- och lägenhetsstädning, restauranger, dagis, kliniker, flyttstädning, utflyttningsstädning och slutstädning av hyresrätter.

Vi söker företag till flera områden

Vi söker företag som levererar högkvalitativa tjänster, och som kan ta sig an uppdrag inom specifika geografiska områden. Platserna är begränsade. Det är ett plus om ni svarar i telefonen dygnet runt men inget krav. De företag som har jourtjänsterna kommer att marknadsföras lite ...
Utvalda företag


Åresotarna

Åresotarna

Vi erbjuder sotning, besiktning, brandskyddskontroller, rensning av kajbon, imkanalsrengöring i både egna hem ...
Rörmokaren i Blekinge

Rörmokaren i Blekinge

Rörmokaren i Blekinge AB bildades i slutet av 2012 i syfte att förse ...
K Fukt- & mögelsanering AB

K Fukt- & mögelsanering AB

K Fukt- & mögelsanering AB startade år 2000 och är verksamma i Göteborgsregionen, ...
Hofmans Bygg & Måleri

Hofmans Bygg & Måleri

Efter många år inom måleribranschen och ett antal totalrenoveringar av hus bildades Hofmans ...
Stensö VVS AB

Stensö VVS AB

Vi utför alla jobb inom vvs, stora som små.Så går du i tankar ...

Logga in


Användarnamn:
Lösenord:

Glömt lösenord?