Nyheter


Driften tar aktivt avstånd från s.k. kapade BRF:er

Driften värnar om respekt för de grundläggande fri- och rättigheterna vi har i Europa. Vi tar aktivt avstånd från ekonomisk brottslighet & mobbning. Vår policy är att vi inte gör affärer med BRF-föreningar som styrs av s.k. BRF-kapare i det fenomenet som kallas BRF-kapningar. Att många som bor i Sverige lever under diktaturliknande förhållanden är fullkomligt oacceptabelt och vi tycker att det är obergripligt att vissa männsikor tycker att de har rätten att bete sig som om de äger andra människor. Mer info hos vår samarbetspartner Bostadssajten.se.

Både Solna Polis och Åklagarmyndigheten i Sverige har bistått hjälp till denna kriminaliteten genom att ge ett frikort till BRF:er genom att neka att människor kan anmäla brottsligheten.

Detta beteende är olagligt i EU där "alla har rätt till en juridisk lösning". Det drabbar även driften projektet då huvudägaren har trakkaserats så pass mycket att han har varit tvungen att lägga ner projektet. Ett projekt som  omfattade flera företag och många tusentals arbetstimmar som är nu förlorade.

Kapningen i Driften huvudägarens BRF fortsätter trots att det är olagligt att kapa en BRF sedan den 1:a januari 2023 men varken polisen eller åklagarmyndigheten bryr sig utan stödjer kaparna med förnyade trakasserier mot en oskyldig familj. Detta lär spela ut sig i Strasbourg innan det tar slut.

Uppdatering: Polisen tog emot polisanmälningar, anmälde sig själva för tjänstefel men det har lagts ner av åklagarmyndigheten pga det går inte att få reda på vem som jobbade hos polisen en viss dag. (!!!) När polisanmälan togs emot blev driften.se ägaren informerad "vi kommer inte att utreda det ändå!". Det vid skrivande stunden av en som tar emot anmälan.

Sveriges rättsläge är kass. Denna idioti drabbar hela samhället, entreprenörskapet samt är riktad oftast mot invandrare och handlar om olaga diskriminering.
Nytt 


Driften tar aktivt avstånd från s.k. kapade BRF:er

Driften värnar om respekt för de grundläggande fri- och rättigheterna vi har i Europa. Vi tar aktivt avstånd från ekonomisk brottslighet & mobbning. Vår policy är att vi inte gör affärer med BRF-föreningar som styrs av s.k. BRF-kapare i det fenomenet ...

Cleaners.se

Snart lanseras Cleaners.se. Vi har fulländat våra rengöringstekniker och garanterar resultatet. Vi är specialiserade på städning av kontor samt andra lokaler såsom hus- och lägenhetsstädning, restauranger, dagis, kliniker, flyttstädning, och utflyttningsstädning.Läs mer på cleaners.se
Utvalda företag


Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult AB

Enskede fönsterkonsult säljer och monterar nya fönster med bästa tänkbara kvalité.Vi har lång ...
Svenska Trähus AB

Svenska Trähus AB

Vi bygger din ekologiska husstomme.Svenska Trähus har husstommar i många storlekar och former. ...
Lås och montage i Piteå

Lås och montage i Piteå

Vi säljer och monterar det populära låset Yale Doorman (som öppnas med kod, ...
Åresotarna

Åresotarna

Vi erbjuder sotning, besiktning, brandskyddskontroller, rensning av kajbon, imkanalsrengöring i både egna hem ...
Södregårds Rör & Maskin AB

Södregårds Rör & Maskin AB

Företaget startades 1980 av Bengt Svensson och drivs idag av Bengt och Olof ...

Logga in


Användarnamn:
Lösenord:

Glömt lösenord?